11.08.2018, 14:36 | Af: Mads Jakobsen | Foto: Getty Images

Truppen mod AC Horsens

I morgen gæster De Gule MCH Arena, når Guldkampen fra sidste sæson gentages

Efter midtugens succesfulde resultat i Europa League kvalifikationen i Wales, står der igen Superliga på programmet, når AC Horsens besøger MCH Arena. Gæsterne er, efter deres deltagelse i mesterskabsslutspillet i sidste sæson, et vanligt bekendtskab og cheftræner Jess Thorup har også en klar forventning om, hvad der venter. 

- Vi mødte dem mange gange i sidste sæson, så vi kender dem godt efterhånden. Vi ved hvilken type kamp det bliver, men Horsens udvikler sig også hele tiden. De har flyttet sig i spillet med bolden og det kan vi også se på deres tilgange i transfervinduet. 

Kampen bliver Ayo Okosuns første møde med sine tidligere holdkammerater og midtbanespilleren forventer en hård kamp. 

- Jeg kender jo Horsens og Bo (Henriksen, red.) og ved at de kommer med power og stor energi. Vi skal forvente et opgør med høj intensitet og mange dueller. 

- Det bliver selvfølgelig sjovt at møde mine gamle holdkammerater og det giver lidt ekstra motivation, men når først dommeren fløjter kampen i gang, så er det en kamp som alle andre, foræller Okosun med et smil på læben. 

FC Midtjyllands trup
1. Jesper Hansen
2. Kian Hansen
3. Tim Sparv
4. Zsolt Korcsmár
5. Marc Dal Hende
6. Joel Andersson
7. Jakob Poulsen
8. Ayo Okosun
13. Alexander Munksgaard
19. Mayron George
20. Rasmus Nicolaisen 
22. Mikkel Duelund
24. Mads Døhr Thychosen 
25. Bubacarr Sanneh
30. Oliver Ottesen
33. Paul Onuacu
38. Frank Onyeka
45. Awer Mabil 
88. Gustav Wikheim 

Køb din billet til kampen her: 

FCM - ACH

Hvis du ikke kan komme på MCH Arena, kan kampen ses live på Eurosport 2 med optakt fra kl. 19:30 eller følges via FC Midtjyllands Twitter.