31.07.2018, 16:11 | Af: | Foto: Getty Images

Truppen mod Astana

Trænerteamet har udtaget truppen til returopgøret mod FC Astana i Champions League

- Vi havde et godt resultat, men fik et mindre godt resultat i det allersidste sekund. 

Et langskud fra 35 meter tog indersiden af Jesper Hansens stolpe i det sidste tillægsminut og ændrede et lovende uafgjort resultat til et nederlag - til stor frustration og skuffelse for målmanden og resten af FC Midtjylland lejren. Sportschef Svend Graversen hæfter sig dog ved, at Ulvene fik scoret et vigtigt udebanemål mod FC Astana.  

- Havde vi på forhånd sagt, at vi kunne komme fra Kasakhstan med et snævert 2-1 nederlag, så er det lige før jeg tror, at vi havde solgt kampen for det, og sportschefen bakkes op af Jess Thorup, der ligeledes ser på returopgøret med positive øjne. 

- Vi har givet os selv et fornuftigt udgangspunkt mod en modstander med stor international klasse, der er vant til at deltage i et europæisk gruppespil. Kampen er i vores egne hænder og vi skal gøre os selv og fodbold-Danmark stolte. 

En afgørende faktor i morgendagens opgør bliver støtten fra tribunerne, og særligt én kamp står tydeligt i cheftrænerens erindring.

- Opgøret mod Southampton. Den energi og det tryk der kom fra tribunerne, det bar os frem og hjalp os i kampen. Vi har brug for fansenes fulde opbakning og støtte fra lægterne, så spillerne på banen får de sidste procent. Vi skal skabe en synergieffekt, så vi sammen kan opnå vores mål.  

FC Midtjyllands trup
1. Jesper Hansen
2. Kian Hansen
3. Tim Sparv
4. Zsolt Korcsmár
5. Marc Dal Hende
6. Joel Andersson
7. Jakob Poulsen
8. Ayo Okosun
13. Alexander Munksgaard
15. Bozhidar Kraev
16. Bill Hamid
19. Mayron George
20. Rasmus Nicolaisen
22. Mikkel Duelund
24. Mads Døhr Thychosen
25. Bubacarr Sanneh
28. Erik Sviatchenko
33. Paul Onuachu
38. Frank Onyeka 
45. Awer Mabil
88. Gustav Wikheim 

Få din egen plads, når vi skal forsvare guldet og jagte succes i Champions League.
Se alle fordele her