02.04.2016, 14:03 | Af: | Foto: Getty Images

Truppen mod Brøndby IF

Trænerteamet har valgt 18-mandstruppen til søndagens opgør mod Brøndby

Søndag klokken 18.00 tager FC Midtjylland imod Brøndby. Og der plejer at være underholdning, når de to mandskaber står over for hinanden.

Tre mål i snit har de foreløbige 47 superligakampe budt på, og søndag aften er der vigtige point på spil mellem de to duellanter, hvor blot et point skiller FC Midtjylland på femtepladsen fra Brøndby på fjerdepladsen.

Og efter landskampspause, hvor flere spillere har været af sted, mens andre haft mulighed for at træne og holde lidt pause, er ulvene klar til at angribe den sidste tredjedel af sæsonen.

- Vi er kommet tilbage fra landskampspause med masser af energi og tro på tingene, og vi glæder os til at starte på de sidste 11 kampe. Vi skal i gang med den sidste tredjedel af sæsonen, og der skal vi have et godt afsæt mod Brøndby, siger cheftræner Jess Thorup.

André Rømer er tilbage i truppen efter at have afsonet karantæne i de seneste to kampe. Til gengæld må trænerteamet se bort fra tjekkiske Vaclav Kadlec, der misser resten af foråret med en meniskskade.

Der er kick på MCH Arena søndag klokken 18.00.

Truppen mod Brøndby IF
2. Kian Hansen
3. Tim Sparv
4. Nikolay Bodurov
7. Jakob Poulsen
10. Martin Pusic
11. Marcos Ureña
17. Kristoffer Olsson            
22. Mikkel Duelund
25. Patryk Wolanski
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
31. Mikkel Andersen
33. Paul Onuachu
36. Rilwan Hassan
43. Rasmus Nissen Kristensen
70. Filip Novak
77. Daniel Royer