18.04.2018, 16:20 | Af: Karen Buhl | Foto: Getty Images

Truppen mod Brøndby IF

Trænerteamet har udtaget truppen til topkampen mod Brøndby IF torsdag aften

Den anden hjemmekamp i Mesterskabsspillet og 30. spillerunde i Alka Superligaen byder på et topbrag, når holdet fra Vestegnen gæster MCH Arena.

Efter afsonede karantænedomme er Marc Dal Hende, Kian Hansen og Bubacarr Sanneh atter med i den midtjyske trup. Desuden er Frank Onyeka spilleklar igen, efter skulderproblemer holdt den unge nigerianer ude af kampen mod FC Nordsjælland. 

Cheftræner Jess Thorup glæder sig over at være kommet stærkt ud af en kampmæssig hård sidste uge med selvtillid og styrket bredde. 

- Sidste uge var en rigtig spændende, lærerig og hård uge med det bedst mulige udfald i form af tre sejre, og det har givet rigtig meget til holdet og bredden. Der er mange, der virkelig føler, de kan gå ind og bidrage til holdet, og der er i den grad kamp om pladserne, så det er meget positivt. Torsdag venter så endnu en god matchning mod et godt hold, som vi glæder os til at byde op til dans, siger Jess Thorup og fortsætter:

- Vi har haft et fantastisk publikum i ryggen hele sæsonen, som har bakket os op og været stærkt medvirkende til, at vi har skabt flotte resultater på vores fort på heden. Det får vi igen brug for i morgen, afslutter cheftræneren. 

Inden torsdagens aftenkamp er holdene á point, men Brøndby-mandskabet har indtaget førstepladsen grundet bedre målscore.

Truppen mod Brøndby IF:
1. Jesper Hansen
2. Kian Hansen
3. Tim Sparv
5. Marc Dal Hende
6. Markus Halsti
7. Jakob Poulsen
9. Janus Drachmann
13. Alexander Munksgaard
15. Bozhidar Kraev
16. Bill Hamid
22. Mikkel Duelund
24. Mads Døhr Thychosen
25. Bubacarr Sanneh
26. Artem Dovbyk
28. Erik Sviatchenko
38. Frank Onyeka
40. Andreas Poulsen
88. Gustav Wikheim

Kampen bliver sendt på TV3+ med optakt fra klokken 19:00. Du kan desuden følge opgøret via FC Midtjyllands app.