13.05.2018, 18:45 | Af: FC Midtjylland | Foto: Getty Images

Truppen mod Brøndby IF

Trænerteamet har udtaget truppen til topkampen mod Brøndby IF mandag aften

Mandag aften er der topkamp på Brøndby Stadion med kampstart klokken 19:00, og trænerteamet har nu sat navne på de ulve, der er i spil til mandagens opgør.

Zsolt Korcsmár er tilbage i truppen og erstatter Markus Halsti. Desuden er Janus Drachmann atter spilleklar og inkluderet i den trup, der allerede har sat kursen mod det sjællandske.

Cheftræner Jess Thorup ser frem mod opgøret mod Brøndby og understreger, at holdet skal præstere på højeste niveau for at tage de tre point i Brøndby. 

- Vi ser selvfølgelig frem til kampen mod Brøndby, og vi glæder os alle sammen helt vildt til en kamp, der skal spilles i en fed kulisse på Brøndby Stadion. Det er i sådanne kampe, man skal vise, hvor man står både som hold og individuelt i forhold til virkelig at blive presset her i Mesterskabsspillet. Der er både meget på spil og selvfølgelig stor opmærksomhed omkring kampen, og der håber jeg, at holdet og den enkelte stepper op og gør det, det kræver for en sejr. Vi skal ramme topniveau over hele linjen, og det tror jeg på, vi kan gøre, og så kan vi drille Brøndby, fastslår cheftræneren forud for braget.

Inden mandagens kamp er det blot tre point, der skiller de to mandskaber ad i tabellen. Brøndbyerne har dog en bedre målscore end ulvene. 

Truppen mod Brøndby IF:
1. Jesper Hansen
2. Kian Hansen
3. Tim Sparv
4. Zsolt Korcsmár
5. Marc Dal Hende
7. Jakob Poulsen
9. Janus Drachmann
13. Alexander Munksgaard
15. Bozhidar Kraev
16. Bill Hamid
22. Mikkel Duelund
24. Mads Døhr Thychosen
25. Bubacarr Sanneh
26. Artem Dovbyk
28. Erik Sviatchenko
33. Paul Onuachu
38. Frank Onyeka
40. Andreas Poulsen
88. Gustav Wikheim

Kampen bliver sendt på TV3+ med optakt fra klokken 17:00. Du kan desuden følge opgøret via FC Midtjyllands app.