25.09.2018, 14:40 | Af: | Foto: Getty Images

Truppen mod Dalum IF

Trænerteamet har udtaget truppen til 3. runde i Sydbank Pokalen

Onsdag træder FC Midtjylland ind i denne sæsons pokalturnering, hvor første modstander er 2. Divisions-mandskabet Dalum IF. 

I sidste sæson spillede Ulvene sig frem til semifinalen efter sejre over Greve, OB og Hobro, inden Brøndby blev endestationen. Og fokus på at nå langt i turneringen har ikke ændret sig. 

- Pokalturneringen er en turnering, som alle i klubben satser stort på. På trods af klubbens unge alder, er det en turnering, hvor FC Midtjylland flere gange har spillet sig i finalen og trofæet mangler i pokalskabet. Så det er målet, vi går efter at vinde, fastslår  Jess Thorup.  

- Pokalturneringer er en sjov størrelse. Det er de mindre klubbers mulighed for at drille de store og få nogle fede oplevelser. Hvis man kigger tilbage, så er der hvert år overraskelser, så vi tager hver runde seriøst og det er vigtigt at vi viser, at vi har ambitioner om at spille os så langt som muligt, slutter cheftræneren.  

Blandt de udtagne spillere er der seks mulige debutanter i Evander Ferreira og de tre Akademister Nicolas Madsen, Christian Tue og Nikolas Dyhr, samt Frederik Brandhof og Oliver Ottesen. Derudover er Rilwan Hassan med i kamptruppen for første gang siden han blev skadet i december 2017. 

FC Midtjyllands trup til opgøret mod Dalum IF
4. Zsolt Korcsmár 
6. Joel Andersson 
7. Jakob Poulsen
10. Evander Ferreira
13. Alexander Munksgaard
14. Alexander Scholz 
15. Bozhidar Kraev 
19. Mayron George
24. Mads Døhr Thychosen
28. Erik Sviatchenko
29. Frederik Brandhof
30. Oliver Ottesen
31. Mikkel Andersen
33. Paul Onuachu
36. Rilwan Hassan
40. Jens-Lys Cajuste
41. Christian Tue
43. Nicolas Madsen
44. Nikolas Dyhr
45. Awer Mabil 
88. Gustav Wikheim

Der er kampstart kl. 16:30 på Lars R. Jacobsen Park i Dalum. Kampen vises ikke i TV og det er ikke tilladt at livestreame opgørene i Sydbank Pokalen, men du kan følge opgøret via FC Midtjyllands Twitter og fan-app, hvor du også kan stemme på kampens