19.10.2018, 14:59 | Af: Mads Hviid Jakobsen | Foto: Getty Images

Truppen mod FCN

Trænerteamet har udtaget truppen til opgøret mod FC Nordsjælland, der bliver Kenneth Andersens debut i spidsen for Ulvene

Når FC Midtjylland i morgen løber ind på Right to Dream Park, så er det med Kenneth Andersen på sidelinjen for første gang. Den 50-årige cheftræner har oplevet meget den seneste uges tid, men kampen i morgen er noget helt specielt. 

- Jeg kan mærke en vis kilden i maven og kampen mod FC Nordsjælland bliver kulminationen på alle de ting, der er sket siden jeg blev præsenteret som ny cheftræner. At stå i spidsen for FC Midtjylland bliver stort for mig. 

Trænerteamet har forberedt sig som vanligt og Andersen fortæller, at man har en god idé om hvad der venter i Farum. 

- Vi møder et hold med en stærke taktiske- og spilmæssige kompetencer. Spilkonceptet er dybt forankret i deres DNA og de formår at udføre planen, så vi skal kæmpe for at få kampen over på vores præmisser og her kan vores fysik blive en af nøglerne. 

FC Midtjyllands trup mod FC Nordsjælland 
1. Jesper Hansen
2. Kian Hansen
3. Tim Sparv
5. Marc Dal Hende
6. Joel Andersson
7. Jakob Poulsen
10. Evander Ferreira
13. Alexander Munksgaard
14. Alexander Scholz
15. Bozhidar Kraev
19. Mayron George
20. Rasmus Nicolaisen
28. Erik Sviatchenko
31. Mikkel Andersen
33. Paul Onuachu
36. Rilwan Hassan
38. Frank Onyeka
40. Jens-Lys Cajuste
45. Awer Mabil
88. Gustav Wikheim

Hvis du ikke kan komme på stadion, kan kampen ses direkte på TV3 Sport med kampstart kl. 16:00 eller følges via FC Midtjyllands Twitter og fan app, hvor du bl.a. kan stemme på kampens spiller.