28.09.2018, 13:51 | Af: | Foto: Getty Images

Truppen mod Hobro IK

Trænerteamet har udtaget truppen til lørdagens kamp mod Hobro IK på MCH Arena

Lørdag eftermiddag gæster Hobro IK MCH Arena, når Superliga-fodbold er tilbage på programmet efter midtugens avancement i Sydbank Pokalen.  Jess Thorup håber, at Ulvene kan følge op på den stærke sejr i den seneste hjemmekamp mod FC København. 

- Vi skal angribe på hjemmebane. Vi er favoritter og den rolle skal vi tage til os. Senest (mod FCK, red.) kom vi ud med en enorm energi og den helt rette indstilling, og det resulterede i en fornem præstation mod et rigtig stærkt FCK-mandskab. 

Cheftræner tillægger ikke Hobros seneste resultater den store betydning og fokus er i stedet på hans eget hold.

- Hobro har haft en svært start på sæsonen, men vi ved fra tidiligere, at de har nogle klare kvaliteter. Vi skal være tålmodige og hvis vi spiller vores eget spil, så får vi også overtaget. Det tror jeg på, vi kan, og så skal vi vinde kampen. 

Erik Svitachenko misser opgøret med karantæne efter han blev udvist i den seneste kamp mod SønderjyskE, mens Ayo Okosun er fodskadet. 

FC Midtjyllands trup til opgøret mod Hobro IK
1. Jesper Hansen
2. Kian Hansen
3. Tim Sparv 
4. Zsolt Korcsmár
5. Marc Dal Hende
6. Joels Andersson
7. Jakob Poulsen
10. Evander Ferreira
13. Alexander Munksgaard
14. Alexander Scholz
15. Bozhidar Kraev
19. Mayron George
20. Rasmus Nicolaisen
24. Mads Døhr Thychosen
31. Mikkel Andersen
33. Paul Onuachu
36. Rilwan Hassan
40. Jens-Lys Cajuste
45. Awer Mabil
88. Gustav Wikheim 

Hvis du ikke kan komme på MCH Arena, kan kampen ses direkte på TV3 Sport med kampstart kl. 16:00 eller følges via FC Midtjyllands Twitter og fan app, hvor du bl.a. kan stemme på kampens spiller.