29.08.2018, 16:17 | Af: | Foto: Getty Images

Truppen mod Malmö FF

I morgen dyster FC Midtjylland og Malmö FF om en plads i gruppespillet i Europa League og trænerteamet har udtaget truppen til opgøret

Et comeback fra 2-0 i pausen til 2-2 i det første opgør, sikrede FC Midtjylland et godt udgangspunkt i Malmø. I morgen spilles returopgøret på MCH Arena og den samlede vinder af opgøret mellem de danske og de svenske mestre, sikrer sig en plads i gruppespillet i Europa League.  

- Resultatet i den første kamp har givet os gode kort på hånden, men vi har kun spillet den første del. Vi skal gøre arbejdet færdigt hjemme på MCH Arena i morgen, fortæller Jess Thorup. 

Her spiller fansene en stor rolle og Thorup opfordrer alle på stadion til at skabe en kulisse, der kan giver spillerne på banen et ekstra boost.  

- Vi banker på til døren til det forjættede land. Vi har haft en god forberedelse til kampen, spillerne er fokuserede og der er stor tro på tingene. Vi har brug for fansenes opbakning, så vi i fællesskab kan spille os videre og sikre europæisk fodbold på MCH Arena i efteråret, slutter cheftræneren. 

Hvis FC Midtjylland kvalificerer sig til opgøret, vil det være klubbens anden optræden i Europa League og det vil samtidig være et stort skridt på vej mod klubbens sportslige målsætning om tre europæiske gruppespil inden 2020. 

FC Midtjyllands trup mod Malmö FF
1. Jesper Hansen
2. Kian Hansen
3. Tim Sparv
4. Zsolt Korcsmár
5. Marc Dal Hende
6. Joel Andersson
7. Jakob Poulsen
8. Ayo Okosun 
14. Alexander Scholz
15. Bozhidar Kraev
19. Mayron George
20. Rasmus Nicolaisen 
24. Mads Døhr Thychosen
25. Bubacarr Sanneh
28. Erik Sviatchenko
31. Mikkel Andersen
33. Paul Onuachu
38. Frank Onyeka
45. Awer Mabil
88. Gustav Wikheim 

Hvis du ikke har mulighed for at komme på MCH Arena, kan kampen ses live på TV3+ med kampstart kl. 19:15 eller følges via FC Midtjyllands Twitter og fan app, hvor du bl.a. kan stemme på kampens spiller.