19.08.2017, 14:10 | Af: Jakob Nørgaard | Foto: Getty Images

Truppen mod OB

Paul Onuachu er ikke i truppen når FC Midtjylland søndag kl. 12.00 spiller i Odense. Tre nye spillere er med

Spillerne og staben landede fredag eftermiddag efter rejsen til Cypern, hvor det blev til et sent 2-3 nederlag mod Apollon Limassol.

Det hører sig heldigvis til sjældenheder, at der er ledige pladser på flyet hjem, men det var tilfældet i fredags. Paul Onuachu er nemlig stadig indlagt i Cypern, hvor han fredag morgen blev opereret for blindtarmsbetændelse.

- Pauls operation er gået godt, og de har valgt at beholde ham dernede til søndag. Vi har vores fysioterapeut Christopher Grymer nede hos Paul til at se efter ham og hjælpe ham hjem, siger cheftræner Jess Thorup, der fortæller at Paul Onuachu er på vej hjem til Danmark i morgen, søndag.

Læs også: KOM MED BW-BUSSEN TIL ODENSE AWAY.

Netop i morgen spiller FC Midtjylland endnu en kamp, hvor ulvene skal til Odense og møde OB i den sjette runde af Alka Superligaen, og her mangler Onuachu naturligvis på holdkortet, ligesom han formentlig kommer til at gøre det i de kommende kampe.

- Kigger vi lidt frem i tiden, håber vi at have Paul Onuachu med i truppen efter landsholdspausen. Paul har fået en kikkertoperation, og det gør, at han er hurtigt klar igen, hvis man sammenligner med den traditionelle operation af blidtarmsbetændelse, men det er stadig ærgerligt at miste vores spydspids lige netop nu, siger Jess Thorup.

- Når det er sagt, så er det godt at se, at andre tager over. Der er hele tiden en spiller klar i kulissen, og når man får chancen, handler det om at tage den, og det må man sige, at Alexander Sørloth har gjort, siger Jess Thorup.

Hvad angår truppen mod OB er der tre nye ansigter i truppen med både Mikkel Duelund og Alexander Munksgaard, der er udtaget til superligakampen samt Oliver Ottesen, der overtager pladsen fra Michael Falkesgaard, hvis skade er sprunget op igen.

KØB BILLETTER TIL RETUROPGØRET MOD APOLLON LIMASSOL HER.

Truppen mod OB
1. Jesper Hansen
2. Kian Hansen
3. Tim Sparv
4. Zsolt Korcsmár
5. Marc Dal Hende
6. Markus Halsti
7. Jakob Poulsen
9. Janus Drachmann
11. Jonas Borring
13. Alexander Munksgaard
14. Simon Kroon
15. Bozhidar Kraev
19. Alexander Sørloth
22. Mikkel Duelund
28. André Rømer
30. Oliver Ottesen
36. Rilwan Hassan
43. Rasmus Nissen Kristensen
70. Filip Novák
88. Gustav Wikheim

Kampen spilles klokken 12.00 i Odense, og den bliver vist på TV3 Sport 1.