04.03.2018, 14:10 | Af: Karen Buhl | Foto: Getty Images

Truppen mod Silkeborg IF

Trænerteamet har udtaget truppen til mandagskampen mod Silkeborg IF på JYSK Park

Mandag aften skal FC Midtjylland atter i superligaaktion, når det gælder Silkeborg IF på udebane. Sæsonen 2017/18's første møde mellem de to mandskaber endte med en 2-0-sejr til ulvene på MCH Arena, hvor Marc Dal Hende og Paul Onuachu stod for FC Midtjyllands mål. 

Silkeborg-mandskabet har fået en god start på foråret med to sejre, en uafgjort og senest et nederlag til FC Nordsjælland. Cheftræner Jess Thorup lægger dog vægt på, at ulvene skal rejse sig fra det seneste nederlag og fokusere på eget spil. 

- Efter at have spillet 16 kampe med 15 sejre og en enkelt uafgjort og så indkassere et nederlag, er det vigtigt at komme ud med en reaktion på det. Der venter os en svær kamp på JYSK Park, hvor Silkeborg har spillet nogle gode kampe. Vi har dog fuldt fokus på os selv og at komme på rette spor igen efter pointtabet. Heldigvis var der mange positive ting at tage med fra Brøndby-kampen, og det kunne sagtens have udmøntet sig i point, fortæller cheftræner Jess Thorup. 

Rilwan Hassan og Paul Onuachu er desværre ikke blevet klar til mandagens opgør og er således ikke udtaget til 18-mandstruppen. 

- Vores dygtige sundhedssektor arbejder på højtryk for at få Rilwan og Paul spilleklar igen, men det er desværre ikke lykkedes i denne omgang. Det er svært at sige, hvor lang tid endnu de sidder uden for, men vi arbejder uge for uge på at få dem kampdygtige igen, siger Jess Thorup om skadessituationen. 

Kaan Kairinen, der måtte udgå med en allergisk reaktion i torsdagens opgør mod Brøndby, er frisk igen og med i truppen. 

Truppen mod Silkeborg IF:
1. Jesper Hansen
2. Kian Hansen
3. Tim Sparv
4. Zsolt Korcsmár
5. Marc Dal Hende
7. Jakob Poulsen
15. Bozhidar Kraev
16. Bill Hamid
20. Rasmus Nicolaisen
21. Kaan Kairinen
22. Mikkel Duelund
24. Mads Døhr Thychosen
25. Bubacarr Sanneh
26. Artem Dovbyk
28. Erik Sviatchenko
38. Frank Onyeka
40. Andreas Poulsen
88. Gustav Wikheim

Køb billet til udebaneafsnittet i Silkeborg her

Har du ikke mulighed for at aflægge JYSK Park et besøg, kan du følge kampen på TV3 Sport med kampstart klokken 20:00. Desuden kan du, som altid, følge opgøret via FCM app'en.