03.08.2018, 16:53 | Af: | Foto: Getty Images

Truppen mod Vejle Boldklub

I morgen dyster Ulvene i Nørreskoven, når oprykkerne fra Vejle Boldklub lægger græs til 4. spillerunde i Superligaen

Lørdag søger FC Midtjylland oprejsning efter det skuffende exit i Champions League og Kristian Bak beretter om en stor portion aggression, der skal bruges positivt. 

- Det var hårdt efter Astana, men vi er nødt til at se fremad. Der kommer knald på i Vejle og vi skal komme med FCM-udtrykket; power, fight, højt pres og intensitet i nærkampene.

Vejle har fået en flot start på sæsonen – både på banen og lægterne – og det forlyder ligeledes, at der endnu engang bliver flot opbakning fra udeafsnittet med mere end 700 solgte billetter, og det vækker glæde hos cheftræner Jess Thorup. 

- Det er fedt at høre, at der komme mange for at bakke op. For holdet er det vigtigt at stemningen på udebane fortsætter fra sidste sæson. Tilskuerne har været vores 12. mand og det smitter af på præstationen på banen.  

FC Midtjylland har haft et hektisk kampprogram i indledningen af sæsonen, hvor der både er konkurreret i Superligaen og i Europa, men det betyder ikke, at noget nedprioriteres frem for andet. 

- Ligaen har kæmpe prioritet for os. Det er vigtigt at få samlet point sammen, så vi holder os til i toppen af rækken. Vi skal kunne håndtere at spille i to turneringer samtidig og fokus er altid rettet mod den næste kamp, fastslår Thorup. 

FC Midtjyllands trup 
1. Jesper Hansen
2. Kian Hansen
3. Tim Sparv
4. Zsolt Korcsmár
5. Marc Dal Hende
6. Joel Andersson
7. Jakob Poulsen
8. Ayo Okosun
13. Alexander Munksgaard
15. Bozhidar Kraev
16. Bill Hamid
19. Mayron George
20. Rasmus Nicolaisen 
22. Mikkel Duelund
24. Mads Døhr Thychosen
25. Bubacarr Sanneh
28. Erik Sviatchenko 
33. Paul Onuachu
38. Frank Onyeka
45. Awer Mabil
88. Gustav Wikheim