07.04.2016, 14:35 | Af: | Foto: Getty Images

Truppen mod Viborg FF

Trænerteamet har udtaget truppen til fredagens derby. Kick-off klokken 18.00

Der er dømt derby fredag aften, når FC Midtjylland sætter kursen mod naboerne fra Viborg. Og de fleste fans husker sandsynligvis det seneste møde mellem de to mandskaber på Energi Viborg Arena.

I en forrygende fodboldkamp vandt FC Midtjylland med 3-2 efter et intens drama, der bød på syngende tacklinger, hård fight og en fantastisk kulisse, hvor udebaneafsnittet var klædt i hedens farver. Til morgendagens opgør opfordrer fanklubben til, at alle møder op i sort.

SE OGSÅ: Kaptajnen taler ud

FC Midtjylland har det godt hos naboerne i Viborg. Faktisk er det mere end 11 år siden, at ulvene har tabt i domkirkebyen.

Til fredagens derby er der en enkelt ændring i truppen i forhold til 2-0-sejren over Brøndby. Patryck Wolanski landede under tirsdagens træning forkert på sin skulder og er ude i en uges tid. Derfor indgår Johan Dahlin i truppen.

SE OGSÅ: Thorup: Viborg-kampen motiverer os

Ellers er det samme spillere, som i sidste runde leverede en flot præstation og besejrede Brøndby i en flot kulisse på MCH Arena, hvor mere end 9500 tilskuere var mødt op.

Mange tilskuere forventes der også i Viborg fredag til lokalopgøret, som har tradition for at byde på en god og intens stemning på tilskuerpladserne.

Der er kick-off på Energi Viborg Arena klokken 18.00

Truppen mod Viborg FF
2. Kian Hansen
3. Tim Sparv
4. Nikolay Bodurov
7. Jakob Poulsen
10. Martin Pusic
11. Marcos Ureña
16. Johan Dahlin
17. Kristoffer Olsson            
22. Mikkel Duelund
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
31. Mikkel Andersen
33. Paul Onuachu
36. Rilwan Hassan
43. Rasmus Nissen Kristensen
70. Filip Novak
77. Daniel Royer