23.08.2017, 13:30 | Af: Jakob Nørgaard | Foto: Getty Images

Truppen til gyserkamp mod Apollon

Trænerteamet har de udvalgte ulve klar til i morgen, hvor Apollon Limassol skal ekspederes ud af playoff-runden på MCH Arena

Torsdag venter en enormt vigtig kamp på MCH Arena, når FC Midtjylland skal slå Apollon Limassol ud af UEFA Europa League i den sidste og afgørende playoff-runde, hvor cyprioterne tog første stik i overtiden med en 3-2-sejr for en uge siden.

Ulvene er klar til at tage revanche og nedlægge Apollon for at sikre den eftertragtede billet ind i Europa, efter FC Midtjylland søndag vandt 2-0 på udebane i OB foran en stor flok medrejsende FC Midtjylland-fans:

- Der er ingen tvivl om, at vi blev løftet af de fire-femhundrede FCM-fans, der var med i OB. De var med til at sikre os de tre point, og det var en fornøjelse at have dem med på lægterne. På samme måde håber vi, at der vil være gang i MCH Arena i morgen, hvor vi spiller en meget vigtig kamp, siger cheftræner Jess Thorup.

- Tålmodhighed kommer til at være et tema til kampen i morgen. Det er 90 minutter, hvor det hele skal afgøres, og vi skal være tålmodige på banen, men det vil vi også gerne opfordre publikum til at være. Vi kan huske tilbage på Arka-kampen, hvor vi blev belønnet for at være tålmodige i den sidste ende, og det er vigtigt, at alle tror på det til det sidste, siger Jess Thorup.

DU KAN KØBE BILLETTER TIL KAMPEN HER

Truppen mod Apollon Limassol
1. Jesper Hansen
2. Kian Hansen
3. Tim Sparv
4. Zsolt Korcsmár
6. Markus Halsti
7. Jakob Poulsen
11. Jonas Borring
13. Alexander Munksgaard
14. Simon Kroon
15. Bozhidar Kraev
19. Alexander Sørloth
22. Mikkel Duelund
28. André Rømer
30. Oliver Ottesen
36. Rilwan Hassan
43. Rasmus Nissen Kristensen
70. Filip Novák
88. Gustav Wikheim