05.07.2017, 10:00 | Af: Jakob Nørgaard | Foto: FCM Foto

Truppen ude mod Derry City FC

Ulvene er på vej til Irland for at gøre arbejdet mod Derry City FC færdigt efter 6-1 hjemme

FC Midtjylland vandt overlegent med 6-1 i første kamp mod Derry City FC i den første runde af kvalifikationen til UEFA Europa League for en lille uge siden.

FC Midtjylland skød sæsonen i gang med et brag af en storsejr. Marc Dal Hende scorede sit første mål for FC Midtjylland efter tre minutter og blev kampens spiller. Simon Kroon kom også i gang med målscoringen, da han puttede to i kassen. Derudover scorede også debutanten Bozhidar Kraev.

- Vi har spillet den første halvleg af de to opgør. Vi har et rigtig godt udgangspunkt, og vi skal over at gøre det færdigt. Vi fører med fem mål, men det er en vigtig kamp for os, som vi vil bruge til at forberede os på en lang sæson, hvor vi forhåbentligt har en svær modstander allerede i næste uge mod Ferencvaros fra Ungarn, siger Jess Thorup. 

Ferencvaros vandt 2-0 på hjemmebane i den første kamp mod FK Jelgava.

Nu rejser ulvene til Irland for at gøre arbejdet færdigt og komme et skridt tættere på målsætningen om europæisk gruppespil i denne sæson. Det bliver en kamp, hvor trænerteamet håber at se udvikling i spillet rent defensivt.

- Første kamp var en flot præstation for os rent offensivt. Vi skal fortsætte med at udvikle det, som vi gjorde rigtigt fremad banen og videreudvikle vores relationer. Ser man på det defensive er der, selv med den store sejr i baghovedet, plads til forbedring rent defensivt. Rent holdtaktisk skal vi være sværere at skabe chancer mod, siger Jess Thorup.

Her er den udvalgte trup til udekampen mod Derry City FC:

1. Jesper Hansen
2. Kian Hansen
3. Tim Sparv
4. Zsolt Korcsmar
5. Marc Dal Hende
7. Jakob Poulsen
9. Janus Drachmann
14. Simon Kroon
15. Bozhidar Kraev
18. Kristian Riis
19. Alexander Sørloth
22. Mikkel Duelund
28. André Rømer
31. Michael Falkesgaard
33. Paul Onuachu
36. Rilwan Hassan
43. Rasmus Nissen Kristensen
88. Gustav Wikheim

Hvis det lykkes FC Midtjylland at spille sig videre til anden runde, spilles første kamp på udebane den 13. juli. Derefter venter en hjemmekamp den 20. juli.