20.08.2020, 10:05 | Af: Jens Risom | Foto: Getty Images

Tysk test før CL-kvalifikation

FC Midtjylland møder kl 17.00 Hamburger SV i Tyskland. Det er den sidste træningskamp inden opgøret mod Ludogorets i Champions League-kvalifikationen i næste uge

Opstarten forud for 20/21-sæsonen er i fuld gang. I dag tester FC Midtjylland kampformen for anden gang, hvor Hamburger SV er værter for en træningskamp. 

Cheftræner Brian Priske ser frem til at få styr på de sidste brikker, før truppen skal spille Champions League-kvalifikation mod bulgarske Ludogorets, der altså afgøres over én kamp, i næste uge.

- Vi skal op og ramme det gear, som vi ved, der kræves af os, når vi skal spille kvalifikation til Champions League i næste uge. Tingene går hurtigere, når vi møder hold, der er vant til at spille i et højere tempo. De to testkampe mod Stade de Reims og HSV giver os derfor en optimal optakt, siger Brian Priske. 

I kampen i lørdags i Frankrig var der spilletid til rigtigt mange, men det forventes at være anderledes i torsdagens træningskamp.

- Vi skal nærme os de startende elleve og den stamme, der skal gøre det for os i næste uge. Flere spillere kommer til at spille længere end i Reims, men vi har fortsat mange, der byder sig til og kan gøre en forskel. Vi, i trænerteamet, skal sætte de rigtige relationer sammen på banen, og det skal vi gerne få en indikation af i kampen mod HSV, lyder det fra Brian Priske.

Modstander jagter oprykning
Hamburger SV var indtil 2018 den eneste tyske klub, der havde været med i alle Bundesliga-sæsoner siden oprettelsen i 1963. Her rykkede storklubben fra Tysklands næststørste by dog ned. I de foregående to sæsoner har den tyske traditionsklub akkurat misset oprykning til Bundesligaen. 

Det kan man ikke være tilfreds med i havnebyen, så de satser naturligvis på at vende tilbage til det fineste tyske selskab ved at rykke op. Derfor har HSV forud for sæsonen ansat den tysk-senegalesiske træner Daniel Thioune, så man kan forvente et Hamborg-mandskab fulde af sult i træningskampen.

Følg kampen
Opgøret spilles bag lukkede døre grundet COVID-19, men kan livestreames med start kl. 17.00 her: 

Se HSV-FCM