25.03.2016, 17:06 | Af: | Foto: Getty Images

U21-landsholdsspillere med fuld spilletid

Tre FCM-talenter var i aktion for deres respektive landhold

Der er dømt landskampspause i Alka Superligaen, og det betyder, at mange spillere i disse dage er i aktion for deres fædreland.

Daniel O'Shaugnessy fik fuld spilletid for det finske landshold, der på udebane måtte se sig besejret med 1-0 af Polen i en venskabskamp.

Der var til gengæld vigtige point på spil, da Bödvar Bödvarsson var i aktion for det islandske U21-landshold. Venstrebacken fik alle 90 minutter på banen, da islændingene spillede 0-0 på udebane mod Makedonien.

Resultatet betyder, at Island ligger på andenpladsen i EM kvalifikationsgruppe tre efter seks kampe med et point op til Frankrig.

Også FC Midtjyllands Jakup Thomsen var i action for sit fædreland. Selv om den færøske angriber kun er U19-spiller er han allerede en del af det færøske U21-landshold, og her fik han brandvarme Thomsen, der scorede hattrick mod FC Nordsjælland, hele kampen, da lilleputnationen måtte se sig besejret med 4-1 af Tyskland.

Færørene er uden sejr i kvalifikationsgruppen, men får en ny chance på tirsdag, når modstanderne er Østrig på udebane.

I aften skal Pione Sisto og Patrick Banggaard så i aktion for det danske U21-landshold, der på udebane møder Luxembourg.