08.07.2018, 23:10 | Af: | Foto: Getty Images

Ulvene kom godt fra land i Reserveligaen

Hobro IK blev sendt hjem med et nederlag på 3-1 i første runde af Reserveligaen

FC Midtjylland 3-1 Hobro IK (2-1)

FC Midtjylland åbnede i eftermiddags Reserveligaens gruppe 4 mod Hobro IK, som gæstede bane 7 i Ikast. I startopstillingen var der fundet plads til flere spillere, som også deltog i kampen mod AZ Alkmaar i Holland, men det så ikke ud til at tynge dem. Særligt Bozhidar Kraev var i spilhumør og den unge bulgarer kvitterede med to scoringer – én i hver halvleg. Inden da havde Simon Kroon dog bragt FC Midtjylland i front. 2-0 føringen så ud til at holde til pausen, men kort før dommeren fløjtede af straffede de gul-klædte Ulvene på en omstilling efter et hjørnespark. 

2. halvleg var præget af flere udskiftninger, men Kraev udbyggede føringen til 3-1, da han sendte bolden ind bag Hobros nye målmand, Adrian Kappenberger, efter 84. minutters spil, hvilket også blev kampens resultat. 

Assistenttræner Kristian Bak var godt tilfreds med resultatet og ikke mindst indsatsen:

- Det var en rigtig fed kamp. Drengene kom med god power og det kunne ses i det høje pres. Derudover er vi gode på bolden og det var tydeligt, at vi kom for at vinde. 

Reserveligaen har høj status i trænerteamet, der ser kampene som et godt supplement til Superligaen: 

- Vi har opgraderet setuppet omkring kampene i Reserveligaen og vi går helhjertet efter at vinde vores gruppe. Vi møder et stærkt Hobro-hold i dag, som bl.a. har Quincy Antipas, Danny Olsen og Djibi Fall med, så disse kampe kan virkelig bruges til at opretholde energien i hele truppen, slutter Kristian Bak. 

Mål
’19: 1-0, Simon Kroon
’34’: 2-0, Bozhidar Kraev 
’43: 2-1, Emmanuel Sabbi
’82’: 3-1, Bozhidar Kraev

FC Midtjyllands startopstilling
Bill Hamid, Frederik Brandhof, Nicolas Madsen, Oliver Olsen, Mads Døhr Thychosen, Janus Drachman, Joel Anderson, Awer Mabil, Jens-Lys Cajuste, Simon Kroon og Bozhidar Kraev

Hobro IK’s startopstilling
Adrian Kappenberger, Stefan Kahr, Mathias Haarup, Alexander Molberg, Jacob Tjørnelund, Emmanuel Sabbi, Mikkel Mejlstrup Pedersen, Danny Olsen, Mathies Skjellerup, Djiby Fall og Quincy Antipas