24.06.2017, 15:06 | Af: Jakob Nørgaard | Foto: FC Midtjylland

Ulvene slog AaB i sidste test

FC Midtjylland vandt 1-0 over AaB i sidste træningskamp forud for Europakvalifikationskamp på torsdag

FC Midtjylland spillede lørdag eftermiddag træningskamp mod AaB på Ramme Stadion i samarbejdsklubben Ramme-Lomborg IF.

Her vandt FC Midtjylland med 1-0 på et mål af Jakob Poulsen på straffespark.

Du kan se målet på FCM TV her.

FC Midtjylland startede med følgende opstilling:

Michael Falkesgaard, André Rømer, Kristian Riis, Zsolt Korcsmar, Marc Dal Hende, Tim Sparv, Janus Drachmann, Jakob Poulsen, Rilwan Hassan, Simon Kroon, Paul Onuachu. 

Efter kampen var Kristian Bach Bak tilfreds med, hvad han så.

- Vi stillede med noget, der lignede en startopstilling, og så skiftede vi lidt ud hen ad kampen på de positioner, hvor vi havde noget nyt, vi skulle se. Så nu har vi nogle forskellige muligheder, vi skal overveje frem mod kampen på torsdag, siger Kristian Bach Bak.

Paul Onuachu var tæt på at score i første halvleg, da Jakob Poulsen serverede et fint slået frispark ind i feltet, men den høje nigerianer header på overliggeren, og stillingen var 0-0 ved pausen.

- Vi ser en god holdindsats, hvor vi holder Aab fra de store chancer, og vi får set de nye spillere. Det var fedt at set Zsolt Korcsmar, Alexander Sørloth og Michael Falkesgaard tage ansvar. De ser gode ud, og det var en god kamp, siger assistenttræner Kristian Bach Bak.

LÆS OGSÅ: FC Midtjylland henter Jesper Hansen

I anden kom Alexander Munksgaard, Mikael Anderson og Alexander Sørloth på banen til fordel for Zsolt Korcsmar, Tim Sparv og Simon Kroon, hvor trænerteamet i samme vending skiftede formation til 4-4-2.

Målet kom ti minutter inde i anden halvleg, da Jakob Poulsen scorer fra straffepletten.

Med en halv time igen blev Kaan Kairinen, Markus Halsti og Andreas Poulsen skiftet ind for at erstatte Marc Dal Hende og Kristian Riis og Janus Drachmann. Da der resterede 20 minutter af kampen foretog trænerteamet en firdobbelt udskiftning. André Rømer, Jakob Poulsen, Rilwan Hassan og Paul Onuachu taget ud og erstattet af Mads Døhr Thychosen, Gustav Wikheim, Awer Mabil og Bozhidar Kraev.

- Det var en fin kamp, hvor vi fik set det, vi gerne ville, og vi er helt klar til kampen på torsdag.

KØB BILLETTER TIL OPGØRET MOD DERRY CITY FC PÅ TORSDAG KLOKKEN 20.00