26.08.2018, 22:05 | Af: Morten Andreasen | Foto: Daniel Stentz

Underholdende ulvesejr mod Randers FC

Mange stærke præstationer på Midtjylland-mandskabet gav en fortjent sejr og mange klapsalver på tribunerne. Sikker sejr på 3-0.

Inden aftenens kamp på MCH Arena mod Randers FC blev to af FC Midtjyllands helt store profiler hyldet. Paul Onuachu for sine 150 kampe for klubben, og Jakob Poulsen for 250 kampe, hvor han samtidig er den mest assisterende spiller i Superligaens historie.

I kampens begyndelse bølgede spillet frem og tilbage, dog med hjemmeholdet i den tonegivende rolle. Randers FC tog et defensivt udgangspunkt og stod langt tilbage på banen, og bolden skulle derfor flyttes godt og hurtigt. Og der var rigtig gode linjer i FC Midtjyllands spil med bolden. Flere gange med Awer Mabil involveret, mens krigeren Tim Sparv tog styringen på midtbanen.

Randers FC viste sig primært farlige på omstillinger, hvor lynhurtige Saba Lobjanidze truede FCM’s bagerste. 

I første halvlegs overtid førte et hjørnespark og en Erik Sviatchenko returbold til, at bolden pludselig lå for fødderne af Mabil, som resolut sparkede bolden i mål. Fortjent føring og jubel for på tribunerne. 

Fysik og fart

Gennem kampen viste Mayron George flere eksempler på sin fysik og fart. Samtidig indgik han fint i kombinationsspillet, og det er ekstra positivt frem mod braget på torsdag mod Malmö FF i Europa League.

Kampbilledet fra første halvleg fortsatte i anden halvleg. Selvom Randers FC var bagude med en enkelt scoring, kom de ikke meget længere frem på banen. FC Midtjylland-spillerne flyttede bolden godt rundt med fart, og igen med Mabil involveret i mange af de farlige situationer. 

De gode kombinationer førte efter 66 minutter til et nyt hjørnespark, og det blev perfekt eksekveret af Joel Andersson og Rasmus Nicolaisen. Nicolaisen satte perfekt hovedet på bolden, og via stolpen går bolden i mål. FCM er i kontrol med en 2-0-føring. 

Dominansen fortsatte, og jublen brød igen ud efter 73 minutter, hvor Mayron George med stor coolness satte bolden forbi keeperen, mens to Randers-forsvarer forgæves forsøgte at følge med i sprinten. Stor jubel på CC-tribunen og resten af MCH Arena.

Debutant

Da kampen gik ind i den afsluttende fase, gav trænerteamet debut til svenske Jens-Lys Cajuste. Han afløste Tim Sparv, der i aften på alle måder gik forrest med kvalitet og lederskab. 

Kampen slutter 3-0. En fantastisk aften for FC Midtjylland og fans på stadion. Rigtig god indsats og tre fortjente point til tabellen. Nu venter næste store udfordring: Malmö FF og kampen og et nyt europæisk gruppespil og eventyr.