07.03.2019, 08:38 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Uprovokerede fejl skal elimineres

FC Midtjyllands cheftræner Kenneth Andersen satser på energisk indsats i Hobro

Han var glad for de sidste 20 minutter mod FC Nordsjælland i mandags.

Til gengæld var FC Midtjyllands cheftræner Kenneth Andersen alt andet end tilfreds med de første 70 minutter af samme kamp, og via analysearbejdet efter kampen står det lysende klart for ham, hvad der gik galt.

- Store og uprovokerede fejl lavede vi rigtig mange af, så på den måde skabte vi selv modgangen i mandags. Vi var flere gange tæt på at skabe chancer, men så lavede vi de store fejl ganske uprovokeret, og de skal med sikkerhed elimineres, siger Kenneth Andersen.

Han hæfter sig ved det tunge pres, som FCM-mandskabet lagde på FC Nordsjælland i slutningen af kampen - hvilket blandt andet førte til Evanders to scoringer - og han er ikke nervøs for, at de første 70 minutter mod FC Nordsjælland er begyndelsen på en tendens.

- Det er det ikke, for jeg ser noget helt andet til træning, understreger han.

Han glæder sig til muligheden for at rette op spillemæssigt allerede fredag aften, hvor Hobro IK er vært.

- Vi ved, det bliver en svær kamp. Hobro IK har oplevet et trænerskift, hvilket har givet dem point og fornyet selvtillid. De fremstår med tro på tingene og en anderledes energi, så vi skal være indstillede på, at der skal leveres en stærk indsats.

Mod FC Nordsjælland skabte indskiftningerne ny energi hos FC Midtjylland, men Kenneth Andersen vil selvfølgelig ikke afsløre, hvad det betyder for startopstillingen i Hobro.

- På den ene side var der på det tidspunkt af mandagens kamp brug for ny energi på banen, og det fik vi. Vi havde intet at tabe i den fase af kampen, men på den anden side venter der en ny og ganske anderledes opgave på fredag. Men selvfølgelig sidder det i baghovedet, at vi så tre fine indhop mod FC Nordsjælland, siger Kenneth Andersen inden fredagens tur til Hobro.