15.03.2019, 13:05 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Værterne vil stresse Sønderjyske

FC Midtjyllands assistenttræner Kristian Bach Bak venter et møde med velspillende gæster på MCH Arena

Det er en cheftræner, som kender FC Midtjylland indgående, der søndag eftermiddag fører gæsterne fra Sønderjyske ind på MCH Arena til Superliga-grundspillets sidste spillerunde.

Manden bag klubbens første mesterskab, Glen Riddersholm, er tilbage i velkendte omgivelser, og værternes assistenttræner Kristian Bach Bak nikker anerkendende i retning af det arbejde, der udføres i Sønderjyske.

- De har fået gang i målscoringen, holdet er som altid hårdtarbejdende og godt organiseret, og det virker til, at spillerne begynder at forstå, hvad det er Glen vil med sin spilfilosofi. Resultaterne var ikke med Sønderjyske umiddelbart efter Glens tiltræden, men han holdt fast i sit koncept, og det skal de have kæmpe cadeau for, mener Kristian Bach Bak.

Ingen af søndagens to mandskaberpå MCH Arena har noget på spil i forhold til mesterskabsslutspil eller ej - FC Midtjylland har længe været sikret en plads, mens Sønderjyske har udspillet sin rolle, og i stedet skal gæsterne forberede sig på kampe, som skal sikre dem fortsat status af Superligahold.

- Vi kommer til at møde et Sønderjyske-hold, som er mere boldspillende end meget længe, og det skal vi håndtere. For os handler det om at finde det rette udtryk og den rette power, hvilket har set fint ud på det seneste. Vi må se, om Sønderjyske også agter at spille mere end vanligt på søndag, og i givet fald skal vi være dygtige til at stjæle bolden højt på banen. Det kræver en energisk indsats og stenhårdt arbejde, siger Kristian Bach Bak.

Opgøret fløjtes, som de øvrige Superligakampe, i gang klokken 17.00 på MCH Arena og du kan købe billet her:

SL: FCM-SJE