10.08.2016, 15:00 | Af: | Foto: FC Midtjylland

van der Vaart på plads i FCM

FC Midtjylland har hentet den tidligere hollandske landsholdanfører på en 2-årig kontrakt

Der har været tilløb til det længe, men nu er det en realitet. Den tidligere hollandske VM-sølvvinder Rafael van der Vaart er ny spiller i FC Midtjylland.

- Ventetiden har været lang, men nu er jeg FC Midtjylland-spiller, og det er jeg rigtig glad for. Jeg glæder mig til at komme i gang i klubben og møde mine nye holdkammerater, siger Rafael van der Vaart.

Den elegante midtbanespiller med klubber som Real Madrid, Tottenham, Hamburger SV og Ajax på CV’et ser frem til skiftet til FC Midtjylland, hvor han er opsat på at bidrage både på og uden for banen.

- Det er en ung klub med mange unge spillere og et godt akademi. Jeg er efterhånden en rutineret spiller, så jeg håber, jeg kan hjælpe dem med min erfaring. Jeg er overbevist om, at det bliver et perfekt match, siger Rafael van der Vaart.

Han har set klubbens akademi og er imponeret over det talentarbejde, klubben laver.

- Jeg havde den samme følelse i Ajax, fordi Ajax selvfølgelig er et af de bedste akademier i verden, siger van der Vaart, der ser frem til at komme i gang med træningen.

- Fysisk har jeg det godt, men selvfølgelig mangler jeg lidt. Jeg ønsker at spille fodbold, og derfor glæder jeg mig også til at komme i gang med træningen, siger den rutinerede hollænder.