28.07.2016, 14:35 | Af: | Foto: Getty Images

Videoton-træner: Vi møder et stærkt hold

Videotons norske cheftræner Henning Berg stod også i sidste sæson over for FC Midtjylland

Det er en velkendt træner, der i aften sidder på modstander-trænerbænken. For Videoton har nemlig norske Henning Berg som cheftræner. I sidste sæson var den tidligere Manchester United-forsvarsspiller cheftræner i polske Legia Warszawa, da FC Midtjylland mødte dem hjemme på MCH Arena.

Derfor har aftenens modstandertræner et godt kendskab til ulvene.

- Vi møder et stærkt hold i aften. De sluttede som nummer tre i den danske liga i sidste sæson, og de fejrede mesterskabet året før. Jeg har mødt dem i Europa League, da jeg var cheftræner i Legia Warszawa. De præsterede godt i sidste sæson og slog Manchester United i deres hjemmekamp, siger Henning Berg.

Print-Selv-Billetter: FC MIDTJYLLAND vs. VIDEOTON FC TORSDAG D. 4. AUG KL. 18.00 - KØB BILLETTER HER >>

- Det er et fysisk hold, som spiller direkte fodbold, og som er godt organiseret. De er stærkere end Cukaricki, og individuelt er de også bedre end det serbiske hold. Det bliver en god test, og i denne fase af Europa League – og i gruppespillet – vil vi møde hold med samme styrke, hvilket vil hjælpe os til at se, hvor vi i øjeblikket står, lyder det fra den norske cheftræner.

Der er kick-off mellem Videoton FC og FC Midtjylland i aften klokken 20.30. Opgøret vises desværre ikke på dansk tv, men du kan følge opgøret på FC Midtjyllands Twitter HER.