14.03.2016, 11:01 | Af: | Foto: Getty Images

Vidste du at FCM og Hobro

FC Midtjylland er ubesejret mod Hobro

I aften går det løs mod Hobro IK i Alka Superligaen.

I samarbejde med danskfodbold.com har vi været i arkiverne og fundet skæve vinkler til aftenens opgør.

Der er kick-off på MCH Arena i aften klokken 19.00.

Vidste du, at...

  • Det er Superligakamp nr. fem mellem FC Midtjylland og Hobro IK. Statistikken siger tre sejre til FC Midtjylland, én uafgjort og ingen nederlag samt en målscore på 10-1 set med FC Midtjyllands øjne.
  • De to spillede Superligaopgør mellem FC Midtjylland og Hobro IK på MCH Arena er endt med to sejre og en samlet målscore på 5-0. Det er således endnu ikke lykkedes Hobro IK at score på MCH Arena og heller ikke i de tre seneste Superligaopgør mod FC Midtjylland.
  • Hvis FC Midtjylland besejrer Hobro IK, vil sejren betyde, at Hobro IK er uden sejr i de seneste 10 Superliga-udekampe, hvilket vil være en forværring af Hobro IK’s igangværende Superliga-klubrekord af udekampe i træk uden sejr.
  • FC Midtjylland er uden sejr i de seneste fem Superligakampe, og hvis det ikke bliver til sejr mod Hobro IK, vil det være første gang siden september-oktober 2012, at FC Midtjylland er uden sejr i seks Superligakampe i træk.
  • FC Midtjylland har ikke holdt nullet i de seneste ni Superligakampe, og hvis det ikke lykkes at holde Hobro IK fra at score, vil det være klubbens værste serie siden juli-november 2009, hvor modstanderne formåede at score mod FC Midtjylland i 14 Superligakampe i træk.
  • Hobro IK er uden scoring i de seneste fire Superligakampe, og da seneste scoring faldt i 46’ i kampen mod Esbjerg fB den 22. november 2015, er det således 404 minutter siden, at Hobro IK sidst scorede i Superligaen. Hvis FC Midtjylland forøger dette til 494 minutter, vil Hobro IK’s aktuelle måltørke blive den 7. længste i Superligaen.
  • FC Midtjyllands første træner, Ove Pedersen, har mødt sin tidligere klub i 29 Superligakampe tidligere, der er endt med 10 sejre, fem uafgjorte og 14 nederlag. Det er dog kun blevet til sejr i én af de seneste syv Superligakampe mod FC Midtjylland, men det var til gengæld det seneste (1-3 mod OB, 10. maj 2015).
  • FC Midtjylland har tidligere spillet fire officielle kampe den 14. marts, alle i Alka Superligaen, med to sejre og to nederlag som resultat. Senest i 2010, hvor det på MCH Arena blev til en sejr på 2-0 over AaB på scoringer af Jonas Borring og Frank Kristensen.
  • Peter Rasmussen dømmer sin Superligakamp nr. 159 og den 32. med deltagelse af FC Midtjylland (16V-6U-9T). Han er den mest rutinerede blandt de aktive dommere i Superligaen målt på antal dømte kampe, men også på længst tid i Superligaen, hvor han netop har passeret 121Ž2 år som dommer i den bedste række.