19.08.2016, 11:02 | Af: | Foto: Getty Images

Vidste du om FCM vs. SønderjyskE

Det kan blive en søndag med mange mål, når SønderjyskE gæster MCH Arena. Alene i sidste sæsons tre indbyrdes Superliga-kampe blev der scoret 13 mål

Der har været store fodboldoplevelser på MCH Arena, når SønderjyskE har været på besøg. For ikke alene har opgørene næsten altid budt på mål. De har som regel også budt på mange af slagsene. 95 mål har de foreløbige 30 Superliga-kampe mellem FC Midtjylland og SønderjyskE budt på. Det svarer til et gennemsnit på 3,17 mål pr. kamp.

Print-Selv-Billetter: FC MIDTJYLLAND - SØNDERJYSKE SØNDAG D. 21. AUGUST. KL. 18.00 - KØB BILLETTER HER >>

Og på søndag er der lagt op til en ny omgang underholdende bold, hvor der bliver mulighed for massiv opvarmning, når sidste sæsons nummer to og tre tørner sammen på heden.

Allerede kl. 16.00 åbner FC Midtjylland op for Royal Biergarten foran Ulveshoppen. Her kan der nydes ristede ulvepølser og kølige forfriskninger, så der er sørget for den rette fodboldstemning inden kick-off kl. 18.00.

Læs alle de skæve og interessante vinkler forud for søndagens kamp mod SønderjyskE

  • Det er Superligakamp nr. 31 mellem FC Midtjylland og SønderjyskE. Statistikken siger 17 sejre til FC Midtjylland, syv uafgjorte og seks nederlag samt en målscore på 59-36 set med FC Midtjyllands øjne.
  • De seneste syv indbyrdes Superligakampe mellem FC Midtjylland og SønderjyskE har resulteret i scoringer til begge klubber. FC Midtjylland har været bedst til at udnytte scoringerne med fire sejre, én uafgjort og to nederlag.
  • De 30 tidligere Superligakampe mellem FC Midtjylland og SønderjyskE har budt på i alt 95 mål svarende til gennemsnitligt 3,17 mål pr. kamp. Alene i sidste sæsons tre indbyrdes Superligakampe blev der scoret 13 mål!
  • Ud af de 30 tidligere Superligakampe har FC Midtjylland scoret kampens første mål i 19 tilfælde, hvilket har givet 15 sejre, to uafgjorte og to nederlag. Modsat har SønderjyskE scoret først i 10 tilfælde, hvilket har givet FC Midtjylland to sejre, fire uafgjorte og fire nederlag.
  • Hvis FC Midtjylland spiller uafgjort mod SønderjyskE, vil det være første gang siden september-oktober 2013, at FC Midtjylland spiller uafgjort i to Superliga-hjemmekampe i træk. I givet fald vil det samtidig være FC Midtjyllands uafgjorte Superligakamp nr. 75 på hjemmebane.
  • FC Midtjylland kan ved at få point mod SønderjyskE tage sin 10. Superliga-hjemmekamp i træk uden nederlag. Det vil i givet fald være 10. gang i Superligaen med minimum 10 ubesejrede hjemmekampe i træk og første gang siden juli 2014-maj 2015.
  • Kian Hansen kan spille sin Superligakamp nr. 125, hvoraf de 92 har været for Esbjerg fB. Han vil med lidt mere end en halvlegs spilletid mod SønderjyskE samtidig runde 10.000 spilleminutter i Superligaen.
  • Jakob Poulsen kan med en scoring mod SønderjyskE tage sin tredje scoring i træk i Superligaen. Det har han ikke tidligere præsteret for FC Midtjylland i Superligaen, hvorimod han i foråret 2009 scorede i fire Superligakampe i træk for som AGF-spiller.
  • FC Midtjylland har tidligere spillet tre Superligakampe på datoen 21. august. Alle tre kampe var på MCH Arena og endte med point til FC Midtjylland (2V-1U-0T).
  • Det er 10. Superligakamp for FC Midtjylland på MCH Arena med Michael Johansen som dommer, hvilket har resulteret i fire sejre, tre uafgjorte og to nederlag. De to nederlag var begge mod… SønderjyskE.

Statistikken er leveret i samarbejde med danskfodbold.com