24.02.2017, 23:30 | Af: | Foto: Getty Images

Vigtig sejr i Randers

Mikkel Andersen serverede vigtige redninger, mens Mikkel Duelund og Paul Onuachu leverede målene i 2-0-sejren over Randers FC

Det var tre vigtige point, som FC Midtjylland fredag aften satte ind på kontoen i Alka Superligaen. For med en 2-0-sejr på udebane i Randers rykker ulvene tilbage på tredjepladsen med tre runder tilbage af grundspillet.

Sejren blev grundlagt af to gange Mikkel i første halvleg. Som bagerste skanse leverede Mikkel Andersen flere vigtige redninger især i første halvleg, hvor det i et par situationer brændte alvorligt på. Men FCM-keeperen afværgede og leverede et nyt, clean sheet.

I den anden ende viste Mikkel Duelund skarphed, da han fik chancen. Gustav Wikheim, der flere gange drev gæk med Randers-spillerne, spillede Duelund fri i feltet, og med et godt første touch kom teenageren alene med Randers-keeperen, og fra en spids vinkel lagde han køligt bolden i kassen.

Duelund fik også muligheden for at fordoble sin målscoren efter en time, da Paul Onuachu fik kæmpet sig til bolden og flot fik stukket Duelund af sted, men alene med målmanden lykkedes forsøget på at runde ham ikke.

Paul Onuach og Mikkel Duelund var også involveret, da kampen blev lukket med få minutter tilbage. Det var nemlig Onuachu, der brød igennem i højre side af feltet, og da Mikkel Duelund blev revet omkuld i feltet, måtte Onuachu gøre det selv. Og det gjorde han. Med en elegant finte satte han Randers-forsvaret, og alene med keeperen svigtede den store angriber ikke, og så kunne tilskuerne ikke kun glæde sig over et flot mål men også en flik-flak-fejring af målet.

FC Midtjylland spiller også fredagskamp i næste uge, hvor holdet hjemme på MCH Arena tager imod Lyngby BK. Her er der også kick-off klokken 20.15.  

Kampfakta:
Alka Superliga, runde 23:

Randers FC - FC Midtjylland 0-2 (0-1)
32’ Mikkel Duelund 0-1
90’ Paul Onuachu 0-2

Advarsler:
27’ Rilwan Hassan, FCM
45’ Mads Fenger, RFC
52’ Rasmus Nissen Kristensen, FCM
65’ André Rømer, FCM

Holdopstillinger (Udskiftninger):
FCM, 4-1-4-1:

Mikkel Andersen – Rasmus Nissen, Kristian Riis, Kian Hansen, Filip Novák – André Rømer – Rilwan Hassan, Jakob Poulsen, Mikkel Duelund (90+’ Simon Kroon)), Gustav Wikheim (74’ Jonas Borring) – Paul Onuachu (90+’ Bruninho).
Bænk:
Johan Dahlin, Rasmus Nicolaisen, Babajide David, Jonas Borring, Mikael Anderson, Simon Kroon, Bruninho.

Dommer:
Michael Tykgaard

Tilskuere:
3.941