05.04.2019, 08:42 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Vil bygge videre på pokaltriumf

Cheftræner Kenneth Andersen forventer, at midtjyderne topper onsdagens præstation mod OB i en svær udekamp mod Esbjerg fB

Euforien over sejren i pokalsemifinalen mod OB har lagt sig.

Det garanterer FC Midtjyllands cheftræner inden søndagens udekamp mod Esbjerg fB i mesterskabsslutspillet.

Glæden og tilfredsheden med en plads i årets pokalfinale er der selvfølgelig stadig, men inden mødet med Brøndby IF den 17. maj er der vigtige kampe, der skal spilles for at forsvare mesterskabet.

Søndag kommer den første af slagsen, når FC Midtjylland gæster Blue Water Arena i Esbjerg.

- Vi har kæmpe respekt for det, Esbjerg fB har opnået som oprykker i denne sæson. At komme i top-6 er en stor præstation, så det er meget flot arbejde, der er udført hos dem, siger Kenneth Andersen.

Sidst FC Midtjylland gæstede det sydvestjyske, udlignede hjemmeholdet til 2-2 i kampens døende sekunder, men Kenneth Andersen er ikke bange for, at det sidder i gæsterne.

- Overhovedet ikke. Det er en ny kamp, og det er det også for EfB, men vi havde en svær kamp sidst, så der skal arbejdes meget hårdt for at sikre en sejr.

Han håber og tror, at FC Midtjylland-mandskabet tager de mange gode ting fra 4-0 sejren over OB med sig til Esbjerg, for han tvivler ikke på, at der skal leveres på samme niveau igen, hvis gæsterne skal have noget med hjem.

- Vores egen præstation er afgørende for, om vi får et godt resultat. Vi skal spille med samme udtryk som mod OB, men heldigvis ved jeg, at holdet rummer masser af erfaring, så der er gode chancer for at toppe præstationen mod OB på søndag, forudser FC Midtjylland-cheftræneren.

Kampen på Blue Water Arena fløjtes i gang klokken 16.00.

Vil du være blandt de første til at få besked om billetpriser og -pakker til pokalfinalen, så skriv dig op nedenfor.
Skriv dig op her