26.03.2019, 23:40 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Vil du være en del af titelræset?

Kom med til alle afgørende kampe i Mesterskabsspillet på MCH Arena, bl.a. bragene mod Brøndby og F.C. København, med Mesterskabspakken.

Kampen om det danske mesterskab bliver i år lige så tæt, som den var sidste år, og det hele skal afgøres i et intenst forår, hvor der venter fem spændende hjemmekampe i Superligaen.

Hver gang får vi brug for maksimal opbakning fra 10.000 midt- og vestjyder, når vi jagter en gentagelse af sidste års guldfest, og hvis du vil sikre dig en plads, er der lige nu penge at spare ved at investere i Mesterskabspakken, hvor du får hjemmekampene mod FC Nordsjælland, OB, Brøndby IF, F.C. København og Esbjerg fB til en pris af 500 kroner (ståplads) eller 700 kroner (siddeplads).

Sidste år måtte mere end 3.000 mennesker følge guldkampen på storskærm uden for MCH Arena – så køb Mesterskabspakken til en favorabel pris nu – så er du med, når guldkampen afgøres.

Køb Mesterskabspakken her

Ombyt allerede købte billetter

Har du allerede købt billet til kampen mod FC Nordsjælland den 30. marts, men ønsker i stedet at købe Mesterskabspakken, skal du kontakte os på billetsalg@fcm.dk eller 96 27 10 40.