10.05.2019, 07:22 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Vil vise at tabellen lyver

Kenneth Andersen fokuserer udelukkende på søndagens hjemmekamp mod FC København

Når man sidder sammen med cheftræner Kenneth Andersen dagen efter Tottenhams vilde semifinalesejr over Ajax i Champions League, er der selvfølgelig meget, der skal vendes.

Som inkarneret Tottenham-fan er smilet bredt hos FC Midtjylland-træneren.

- De seneste Champions League-kampe har vist, hvad der kan ske, når man arbejder med mennesker, siger Kenneth Andersen.

Med det refererer han til FC Midtjylland og mesterskabsspillet, hvor FC København for en uges tid siden sikrede sig det danske mesterskab.

- Måske spillede det lidt ind, da vi spillede i Odense, men ellers synes jeg ikke, truppen har været hæmmet af guldræs, siger Kenneth Andersen.

Han erkender, at den seneste præstation mod OB var meget langt fra det, FC Midtjylland gerne vil stå for, men sådan er det at arbejde med mennesker, som han siger.

Hvis det står til Kenneth Andersen, bliver søndagens hjemmekamp mod FC København ikke en gentagelse af det, FC Midtjylland viste på Nature Energy Park i Odense.

- Jeg forventer bestemt ikke en præstation som den i Odense, og det gør spillerne heller ikke, slår han fast.

Selv om mesterskabet er afgjort, er der fortsat meget at spille for, forsikrer FC Midtjyllands cheftræner.

- For det første vil jeg ønske FC København tillykke – de står med et fortjent mesterskab – men vi skal i søndagens kamp bevise, at niveauforskellen på de to klubber ikke er så stor, som tabellen siger i øjeblikket.

Kenneth Andersen fokuserer sammen med resten af staben udelukkende på mødet med de nykårede danske mestre, selv om der venter en pokalfinale om en lille uge.

- Pokalfinalen begynder vi at arbejde hen imod mandag morgen – først gælder det opgøret mod FC København.