31.08.2016, 22:35 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Wikheim: FCM er en topklub

Gustav Mendonca Wikheim vil bidrage med mål og assists

FC Midtjylland sikrede sig her til aften den norske kantspiller Gustav Mendonca Wikheim. Og den 23-årige nordmand med brasiliansk blod i årerne er opsat på at komme i gang i klubben.

- Jeg glæder mig til at komme i gang. Jeg er opsat på at komme til en klub, hvor jeg forhåbentlig kan få spilletid. Jeg har stor lyst til at spille fodbold, efter jeg ikke har fået så meget spilletid i Gent.

- FC Midtjylland er en topklub i Danmark, som har gode ambitioner og har et godt hold, som jeg gerne vil bidrage på, siger Gustav Mendonca Wikheim.

- Jeg er en hurtig spiller, som kan lide at udfordre og skabe tingene. Jeg er en angrebsspiller, som gerne vil bidrage med mål og målgivende afleveringer, siger Wikheim, der på trods af sine 23 år har tæt på 100 ligakampe i den bedste norske række.

- Jeg har en del erfaring på trods af, at jeg kun er 23 år. Jeg kom fra en god sæson i 2015, men jeg har ikke fået så meget spilletid det sidste halve år, men jeg er i god form og håber at spille så meget som muligt og bidrage til, at FC Midtjylland når de mål, som klubben sætter sig, siger Gustav Mendonca Wikheim.

FC Midtjylland har lejet Gustav Mendonca Wikheim for resten af sæsonen med en købsoption.