17.09.2018, 11:31 | Af: Flemming LInnebjerg | Foto: Getty Images

Ydmyg Man of The Match hos FC Midtjylland

Frank Onyeka blev med over halvdelen af stemmerne valgt som kampens spiller mod FC København

Frank Onyeka er en ydmyg mand.

Efter sejren over FC København på MCH Arena takkede han fansene for opbakningen, trænerstaben for tilliden samt holdet for en stærk præstation.

Til gengæld var der ikke så mange ord om Frank Onyekas egen præstation, hvilket han nu roligt kunne have gjort, for den unge offensivspiller leverede en stærk præstation, hvor han ikke mindst viste klasse, da han i kampens indledning frygtløst og med stor energi jagtede en bold ind i københavnernes felt.

Han nåede akkurat at prikke til bolden, inden FCK-målmand Jesse Joronen buldrede ind i ham.

- Jeg er glad for at være kampafgørende ved at trække straffesparket, som jo var et forholdsvis stort straffespark, siger han grinende med reference til den voldsomme lufttur, han fik efter sammenstødet med gæsternes målmand.

Trods smerter spillede han videre, og først i anden halvleg tvang smerterne fra sammenestødet ham fra banen - og det skete til store klapsalver fra publikum - Frank Onyekas andel af stemmerne i JFP's Man of The Match var da også hele 51 procent.

 - Vi var aggressive, dominerede modstanderen, og vi fulgte vores gameplan. Det blev vi belønnet for med en fin sejr, siger Frank Onyeka, som kalder sin egen præstation for godkendt, hvilket viser, at underdrivelsens kunst er en integreret del af den løbestærke og arbejdsomme Frank Onyeka.

- Jeg gør, hvad jeg kan for at hjælpe holdet, og så er jeg selvfølgelig glad for at være kampafgørende. Jeg får mig sat i scene via min fart, og det ville have været rart med en scoring - det vigtigste er dog, at vi som hold leverede en stor præstation og hentede tre point.